pondělí 29. srpna 2016

Mé knižní série /16/

Vítám vás u další knižní série. Pro tento příspěvek jsem vybrala knížky Rozděleni časem Bouře a Rozděleni časem V pasti :) Knižní série má mít tři díly, ale u nás bohužel třetí díl k dostání není a ani nebude :( psala mi to jedna blogerka, která se ptala před nějakou dobou nakladatelství a nemají v plánu třetí díl vydávat. Což je velká škoda, rozhodně bych chtěla vědět, jak to všechno dopadne.



Díl Bouře jsem měla půjčený z knihovny a rozhodla jsem se, že si ho koupím i s druhým dílem na databázi knih, pak jsem na to nějak zapomněla a po čase jsem si ve zprávách všimla, že jsem tyto knížky sháněla a opět jsem po nich zatoužila, tak jsem napsala pár lidem, kteří je nabízeli a tentokrát se na mě usmálo štěstí, knížky jsem sehnala a ještě i za dobrou cenu :) Příběh zajímavý už tím, že hlavní hrdina cestuje časem a stává se mu přitom plno zvláštních věcí a dozvídá se něco více o své rodině... 


Knížky vám můžu doporučit, pokud máte rádi příběhy ozvláštněné třeba cestováním v čase. Jen je škoda, že se nedočkáme třetího dílu :( 


Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

čtvrtek 25. srpna 2016

Seriály, které jsem dříve sledovala (5)- české seriály 2

Vítám vás u dalšího příspěvku o seriálech, tentokrát u druhé části českých seriálů

Ulice
Ulici jsem nesledovala od začátku, začala jsem ji sledovat, až později a sleduji ji pořád. Je to jediný seriál, který k večeru sleduji a večer se na televizi nedívám. Většinu seriálů sleduji momentálně na počítači.
Horákovi
Milý rodinný seriál o rodince Horákových. Jan a Lucie mají děti z předešlého manželství a po letech se opět dají dohromady a stane se z nich velká rodina, která sdílí starosti , radosti a různé srandovní situace. V tomto seriálu jsem si oblíbila herečky Lucii Benešovou a Nelu Boudovou.
Letiště
Zmiňuji jen proto, že si pamatuji, že jsem ho sledovala. A to je tak všechno, co si k němu pamatuji :D
Velmi křehké vztahy
Pokračování Rodinných pout pouze pod jiným názvem. Vždycky mě pobavila postava Jana Zdražila, který je na obrázku napravo :D A už v tomto seriálu jsem si oblíbila herečku Hanu Holišovou, která hraje v Ulici
Světla pasáže
Jedná se o seriál, jehož hlavní dění je v advokátní kanceláři. Měla jsem v tomto seriálu ráda Markétu Plánkovou. :) (Stejně jako v seriálu Rodinná pouta- teď jsem si na to vzpomněla)

Ošklivka Katka
Seriál, který jsme s holkami sledovaly na základce a vždycky jsem ho probírala s kamarádkou :D byl to seriál, který jsme rády sledovaly. :) líbila se mi vždycky úvodní znělka seriálu

Comeback
Ozzák vždycky pobavil :D Comeback jsme sledovali snad všichni :D

Ať žijí rytíři
Rodinný seriál plný rytířů, alchymie, katapultů, dobrodružství a také lásky :)

Přešlapy 
Seriál, který sleduje život tří párů ve věku okolo 30. Tady jsem si oblíbila všechny tři herečky v hlavních rolích :) 
První krok
Příjemný a zábavný seriál z prostředí taneční školy. Těšila jsem se na každý nový díl a úvodní znělka byla taky parádní :) na tento seriál bych se klidně podívala znovu. Mohl být klidně na víc dílů.

Dokonalý svět
Seriál z prostředí módního časopisu Grace. Jednoznačně jsem si nejvíc oblíbila postavu Michelle, kterou hrála Jitka Čvančarová. Před nějakou dobou jsem se na něj znovu dívala, když ho zpřístupnily zdarma na stránkách novy :)) a klidně bych se na něj zase podívala ;)

Gympl s (r)učením omezeným
A posledním seriálem je Gympl, který mě hodně chytl a sledovala jsem ho moc ráda. Lucie Benešová v úplně jiné roli, než v seriálu Horákovi. Tady si zahrála pořádnou potvoru a i tak se mi její postava líbila. :D Babky jak vždycky pařily karty a do všeho kecaly a zasahovaly :D v tomto seriálu jsem měla oblíbenou postavu, kterou hrála Daniela Šinkorová.


Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)

pondělí 22. srpna 2016

Spartan Race Litovel

Vítám vás u dnešního příspěvku, který bude plný fotek ze závodu Spartan Race Litovel a z procházky po Litovli :) S kamarádkou sledujeme videa Patty IMAGE a Roberta (Robert Kitchen World) a také jejich vlogovací kanál Patty Robert World. Věděly jsme, že budou na závodě v Litovli, kterou nemáme tak moc daleko a je možnost se s nimi setkat, tak jsme se rozhodly, že vyrazíme na výlet, podíváme se, jak takový závod vypadá a sejdeme se s nimi. Sraz byl ve 13:00 u startu. Nejely jsme samy, jelo nás více. Vyrazili jsme tedy po čtvrt na deset a před Litovlí jsme byli něco před desátou a tam jsme se zastavili, jelikož byla dlouhá kolona, ve které jsme popojížděli přes půl hodiny.


Když jsem dorazili na místo, porozhlédli jsme se a šli jsme se podívat na jednotlivá stanoviště a projít si trať. Bylo tady spousta lidí a skvělá atmosféra. :)
Poskakování a výkřiky před startem a potom vyrazili :) 


Tady prolézali v bahně pod ostnatým drátem.  


Sem přiběhli všichni čistí, skočili do bahna, podplavali a běželi dál, na kopci byla slečna a ta je povzbuzovala a kontrolovala, jestli to někdo nepřelézá :D



Potom jsme došli k vodě, ve které tahali pytle, s kamarádkou jsme si zkusily, jak jsou těžké a těžké teda byly :D mají tam rozdělené pro muže (asi 25 kg) a pro ženy (asi 15 kg)



Házení oštěpem- když jsem došli sem, tak jsme se akorát podívali, jak házejí a potom jsme šli pomalu na začátek, jelikož bylo po dvanácté, tak abychom se naobědvali a v jednu stihli u startu setkání :) 


Najedli jsme se a šli pomalu ke startu, cestou jsem si všimla, že jsou na tabuli jména závodníků a podle čísla jsem našla Roberta (říkal ve videu jaké, bude mít číslo). Našla jsem, že závodí ve 13:45. Cestou ke startu jsme ho zahlédly (na setkání jsme šly jenom spolu my dvě), ale šel sám. V jednu jsme šli za ním ke startu a opravdu přijel sám, Patty nakonec nepřijela z pracovních důvodů. Příjemně jsme si s Robertem popovídaly o všem možném. Povyprávěl nám i o jiných závodech, kterých se účastnil a od něho jsme se dozvěděly kolik zhruba váží ty pytle, které závodníci nosili ve vodě. :)
Zajedeme ještě na nějaké jiné setkání s nimi. :)  


Udělali jsme si také procházku po Litovli :)






S kamarádkou jsme se shodly, že jsme rády, že jsme na výlet vyrazily a moc jsme si ho užily. :)) <3 


Na závěr musím napsat, že závodníky obdivuji a jsou vážně dobří. Klobouk dolů! :) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

čtvrtek 18. srpna 2016

Záhadný balíček

Vítám vás u dnešního příspěvku :) Včera k večeru mi přišla SMS od České pošty, že převzali balík a doručí mi ho 18. 8. Na tom by nebylo normálně nic divného, jenže já jsem si tentokrát nic neobjednávala (i když mě láká objednat si něco z NYX :D). Tak jsem se podívala na sledování zásilky a ani tam jsem se nedozvěděla, kdo balíček posílá, jen že je poslaný z Prahy. Říkala jsem si třeba se na mě usmálo štěstí a vyhrála jsem v nějaké soutěži a pak mě ještě napadaly další možnosti... Ráno mi přišla další SMS od České pošty, že mi dnes doručí balíček a už tam bylo napsané od podavatele SEND Předplatné. Mám předplatné časopisu Joy, tak mě napadlo, že je to asi nějaký dárek za předplatné nebo prostě něco, co souvisí s předplatným. Nedočkavě jsem čekala, až balíček přijede. Pošťák přijel před chvílí, takže vám to píšu chvíli po rozbalení balíčku. Na krabici bylo napsané VÝHRA (píšu to přesně, jak to tam bylo velkým písmem). Tak se mi honilo hlavou, co to může být za soutěž, do které jsem se v Joy zapojila. Brácha mi balíček vyfotil a já se rychle pustila do rozbalování, u kterého mě také fotil. Jen co jsem krabici otevřela, bylo mi jasné, co v ní je, o jakou soutěž se jedná a měla jsem velikou radost. :) V Joy bývá totiž soutěž pro předplatitele a já jsem si řekla, že to zkusím a úplně jsem na to zapomněla. Našla jsem si číslo Joy se soutěží a bylo to květnové vydání.  


Jen jsem to uviděla, měla jsem velkou radost (musela jsem to sem napsat znovu, protože fakt mám velikou radost :D). Je to moje první výhra, takhle z časopisu :) Jinak jsem zatím vyhrála něco v tombole a v soutěžích jsem štěstí neměla.
Když jsem se do soutěže zapojila, tak jsem si říkala, zkusím to a ani jsem nečekala, že to vyjde :)


 Jackie nemohla u rozbalování chybět :)


 Chtěla jsem se o tu radost s vámi podělit a ukázat vám, co mě potěšilo :)


V balíčku na mě ještě čekal vzkaz s gratulací k výhře :)


Pořád po nich pokukuji v jednom obchodě a teď jednoho mám :)



 Jackie hned zkontrolovala, co mi přišlo a chtěla ho zakousnout chudáka :D


A co vy a soutěže? Máte štěstí na nějakou výhru? :) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)

čtvrtek 11. srpna 2016

Seriály, které mě zaujaly

Vítám vás u dnešního seriálového příspěvku :) Přemýšlela jsem jaké nové seriály bych mohla začít sledovat a napadlo mě, že bych vám mohla napsat něco o těch, které mě zaujaly a něčím se mi zalíbily a třeba vám tím dala tip na nějaký nový seriál. :) Pojďme se tedy mrknout jaké seriály jsem našla. :)

Dead of Summer
Děj se odehrává v 80. letech v době letních prázdnin v kempu Clearwater. Probouzí se temná a dávná mytologie Clearwatereru. Původně zábavné léto se rychle změní na noční můru.
Na facebookové skupině Preetty little liars někdo psal, že je to seriál podobný právě PLL, tak mě to zaujalo a také jsem o něm před nějakou dobou četla a říkala jsem si, že bych se na něj mohla podívat. Stáhla jsem si zatím první díl a možná se na něj ještě podívám. :)


Scream 
Hororové drama, které vychází ze stejnojmenného filmu z roku 1996. Video na YouTube se virálně rozšíří a přinese řadu problémů. Dojde k vraždě a ta otevře dveře, za kterými se skrývá temná minulost městečka, 


The 100
Děj se odehrává 97 let poté, co nukleární válka zničila civilizaci. Vesmírná loď, která je domovem posledních lidských přeživších, vyšle zpátky na Zemi 100 mladých delikventů. Ti mají za úkol zjistit, zda je planeta schopná kolonizace. 
Už před nějakou dobou jsem na tento seriál narazila a říkala jsem si, že bych se na něho mohla podívat a začít ho sledovat.  


Dostala jsem pár tipů na další seriály, které se mi taky zalíbily. 
The Fall
Psychologický thriller, který zkoumá životy dvou lovců. Jedním z nich je sériový vrah a druhým je talentovaný detektiv, žena pracující pro metropolitní policii. 
Na první pohled mě zaujal herec na obrázku Jamie Dornan (Padesát odstínů šedi). 



Reign 
V překladu Království vypráví příběh o tom, jak se dostala k moci mladičká Marie Stuartovna, královna skotská.
Historické seriály se mi také líbí a hned mi tento seriál připomněl Tudorovce (musím se podívat na celý seriál, viděla jsem jen několik dílů)



Scream Queens
Seriál mixující žánr komedie a hororu. Zaměřuje se na sesterství Kappa, které ohrožuje děkanka, jelikož ho chce zrušit. Nastávající události zavedou postavy o 20 let zpět k tajemné vraždě na univerzitě. S odhalením tajemství o vraždě se vrací Červený ďábel...


UnReal 
Jedná se o seriál, který nás zavede do zákulisí randící show. Rachel je členkou týmu, který má na starost realizaci show. Aby byla show pro diváky zajímavější je Rachel nucena manipulovat s účinkujícími... 


Sledujete nějaký z těchto seriálů nebo vás nějaký z nich zaujal? Podělte se v komentářích :)
Budu ráda i za vaše tipy na další seriály :)  

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

sobota 6. srpna 2016

Mé knižní série /15/

Vítám vás u další knižní série, která je tentokrát Girl online- Zoe Sugg :) Něco málo jsem o knížkách psala v příspěvku Knižní tipy na léto, můžete se na něj podívat ZDE  ;)


Girl online mě zaujala především z toho důvodu, že ji napsala youtuberka Zoella, kterou ráda sleduji a na její knížku jsem se moc těšila :) Knížka mě nezklamala, moc se mi líbila a dobře se četla. 


Nedočkavě jsem vyhlížela  datum, kdy vyjde druhý díl Girl online na turné i tento díl se mi líbil, i když je fakt, že mě chvílemi hlavní hrdinka příběhu Penny štvala, ale to se postupně během příběhu ztrácelo a pak už mě neštvala :D Zhodnotila bych to tak, že první díl se mi líbil o něco víc. 


Co vy a Girl online? Podělte se v komentářích, budu ráda za vaše názory :) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

úterý 2. srpna 2016

Kosmetické úlovky za měsíc červenec

Vítám vás u kosmetických úlovků za měsíc červenec. Moc jsem se těšila, až je nafotím a dám je sem, proto jsou taky tak brzy. Původně jsem měla v plánu, že bych je vydala na konci července, příspěvek jsem nachystaný měla, ale pak jsem si řekla, že beztak si něco koupím na dovolené (samozřejmě jsem neodolala a něco jsem si koupila), tak jsem se rozhodla, že to nechám na začátek srpna :) Pojďme se tedy na to vrhnout ;)



V theBalm jsem nakupovala už před pár měsíci, když měli akci 2+1, ale dávám to sem, až teď jelikož jsem kupovala pro kamarádku dárky k narozeninám a nechtěla jsem, aby věděla, co dostane, jelikož HOT MAMA byl její velmi vytoužený produkt (i když to trochu tušila, že by ji mohla dostat) :) S tvářenkou jsem spokojená a jsem ráda, že jsem si ji pořídila :) 



Další produkt od TheBalm, který tu mám je dlouhotrvající tekutá rtěnka odstín Committed, ze které jsem nadšená, má takovou jakoby peprmintovou vůni (nevím, jak bych to přesněji popsala)




V časopise JOY jsem měla jako dárek zázračný kelímek od Oriflame


Z Oriflame jsem si objednala tenhle lak odstín Sea Salt a strašně se mi ta barva na nehtech líbí <3



V časopise JOY Summer a beauty jsem měla oční stíny Essence All about chocolates 05 chocolates.
Než jsem časopis sehnala dalo mi to hodně zabrat. Sháněla jsem ho asi ve čtyřech trafikách, pak jsem se vrátila do naší trafiky, ve které jsem byla jako první a ptala jsem se paní z trafiky, jestli by se časopis dal doobjednat. Ona mi řekla, že je minulý týden vraceli a nechápe proč a že mi tam zavolá a zeptá se. Telefon tam nebrali, tak si na mě vzala číslo s tím, že se mi ozve. To bylo v týdnu, jak byly v červenci svátky, další den jsem měla cestu kolem, tak jsem se v trafice stavila, telefon tam nebrali, mají dovolenou, tak že tam zavolá příští týden. Nakonec jsem se do trafiky další týden stavila a to koncem týdne a akorát v ten den časopis přišel, jelikož jim je znovu poslali. Tak jsem se časopisu dočkala :)



V časopise Svět ženy byl malý suchý šampon Batiste, dostala jsem tip od kamarádky :)


Tyto paletky jsem už také kupovala dříve, ale opět jsem měla koupenou i pro kamarádku a nechtěla jsem, aby vůbec tušila, že by mohla dostat paletku očních stínů od Sleek :) 


Paletku očních stínů All night Long jsem si vybrala pro sebe a vzala jsem si ji na dovolenou a jsem s ní moc spokojená, stíny jsou krásně pigmentované a dobře drží :)




Paletku očních stínů Au Naturel si zase pro sebe vybrala mamka :)




Kosmetické úlovky z dovolené z drogerie DM 



Jako první jsem si vybrala konturovací tužku na rty od Rimmel lasting finish 1000 kissess odstín 061 Wine 




Od Miss sporty mě zaujal lak na nehty gel shine č. 6043, zatoužila jsem na dovolené po výraznějším laku :) 



Oblíbila jsem si malá balení denního a nočního krému od Balea (což jsem už v některém příspěvku zmiňovala), a proto jsem si koupila další balení 




I toto léto jsem si oblíbila metalická tetování <3


Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)