pondělí 16. ledna 2017

Odreagování od učení

Vítám vás u dnešního příspěvku, který mám v hlavě už pár dní :) Trávím většinu času nad učením a potřebuji každý den něco na odreagování, prostě dělat něco jiného, odpočinout si a přijít trochu na jiné myšlenky, než se jen stresovat z učení, z toho co ještě neumím, jestli stíhám atd. A tak mě napadl tento příspěvek.

Jeden den v týdnu jsme si s přítelem večer objednali pizzu a já se těšila, jak si užijeme procházku, cestou si vyzvedneme pizzu a pak si na ni pochutnáme a pustím si videa na youtube nebo nějaký seriál. :) 


Super je vyrazit s kamarádkou, probrat všechno možné a ještě si k tomu dát něco dobrého :)


Při učení mi pomáhá dát si pauzu a vyrazit na procházku s Jackie, provětrám si hlavu, nejsem tak celý den zavřená doma a přijdu venku na jiné myšlenky. Nejlepší bylo, když napadl sníh a blblo se ve sněhu, Jackie to má moc ráda. 




Pavučina obalená jinovatkou, vypadá to jako řetízek. 


Od kamarádky jsem dostala tyhle omalovánky pro dospělé Harmonie přírody a taky od ní mám ty krásné čertovské pastelky :) 



Ráda si večer lehnu s nějakou knížkou na oddech. (Plus ještě tedy čtu knížky z četby do školy)


A samozřejmě zatímco já se učím, Jackie má leháro :) Noruje v peřině a pár dní i v povlečení. To pak hledám Jackie a ona je zalezlá v povlečení 


a pak na mě vykoukne :D 


Někdy čouhá jen ocásek. 


Dva dny jsme si udělali doma rodinné herní večery a po dlouhé době jsme hráli Dostihy a sázky, jako vždy vyhrál brácha :) 


¨

Po večerech si také ráda pouštím seriály, momentálně sleduji od začátku Gilmorova děvčata a jsem skoro na konci 3. série :) 


Jako další seriál na odreagování mě hned napadli Průměrňákovi


A taky se těším, že budou pokračovat Upíří deníky :) 


Občas hraji The Sims 4, u toho úplně vypnu a ničím se nestresuji. Těším se, až si zase zahraji, jelikož po nové aktualizaci jsou v simech konečně batolata a viděla jsem na internetu, že to hráči chválí


A na konec to nejlepší, odreagování ve vaně s nějakou krásně voňavou koupelovou bombou, ničím nerušený relax :) 


U čeho se nejlíp odreagujete vy? :) 

Těším se na vás u dalšího příspěvku ;) 

středa 4. ledna 2017

Knižní novinky

Vítám vás u dnešních knižních novinek. Dvě knížky jsem dostala k narozeninám a jednu jsem dostala na vánoce od kamarádky. Všechny tři jsem si moc přála a byla jsem na ně zvědavá. :)


Továrna na sny- Anie Songe
Knížku od Anie jsem si objednala hned, jak se spustil prodej první várky a objednala jsem ji i pro kamarádku na vánoce. Do knížky jsem se už začetla. Začala jsem ji číst v pátek večer (předtím jsem odpoledne dočetla knížku Život po tobě). Snažím se ji číst pomalu tak, jak píše Anie v knížce :)


My spartan race- Robert Sýkora
Na knížku od Roberta jsem se taky moc těšila. Ráda sleduji videa Patty a Roberta a jsem zvědavá na jeho knížku, už jsem několik stránek přečetla, ale měla jsem ji doma a byla jsem u přítele, tak jsem četla Život po tobě a Továrnu na sny. <3


Život po tobě- Jojo Moyes
Byla jsem zvědavá na pokračování knížky Než jsem tě poznala, tak jsem si Život po tobě přála na vánoce. Knížku jsem začala číst večer minulé úterý a tři večery jsem ji četla až do noci a v pátek mi to nedalo a odpoledne jsem ji dočetla, Knížka se mi četla moc dobře a nemohla jsem se od ní odtrhnout, obzvlášť v jedné části, při které jsem s napětím čekala, jak to dopadne a bylo mi do breku.


 Ke knížce Život po tobě jsem dostala ještě záložky, nálepku a malý katalog knížek


Jaké knižní novinky máte vy? :) 


Těším se na vás u dalšího příspěvku ;)